sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Järjestä juhlat kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3.

Tässäpä idea kaikille Donald Trumpin voitosta järkyttyneille, jotka eivät päässeet marssimaan naisten oikeuksien puolesta. Päätin järjestää naistenpäivänä elämäni tärkeille, ihanille naisille oikein kunnon kekkerit. Kutsukortitkin on jo tehtynä valmiiksi, ja tällä kerralla aion lähettää ne perinteisen postin kautta. Nykyään vain harvoin postiluukusta kolahtaa kirjeitä tai kortteja, mutta ne ilahduttavat sitäkin enemmän. Ajattelin, että ystäviäni voisi ilahduttaa tällainen perinteinen kutsukortti, joten tartuin tuumasta toimeen.

Tietokoneen tekstinkäsittelyohjelmissa on valmiita pohjia, joita voi hyödyntää kutsukorttien teossa. Otin käyttöön oman wordin tarjoaman vaihtoehdon ja lisäsin siihen kuvia vuosien varrelta. Juhlien teemana on "Women for Women" ja illan päätteeksi on tarkoitus kehittää joku projekti, jonka kautta voisimme tukea naisia kehitysmaissa ja parantaa heidän työ- tai koulutusmahdollisuuksiaan.

Kaikkein suurin menoerä kutsukorttien printtaamisessa oli tulostimen mustepatruunat. Ne ovat yllättävän hintavia, ja jouduinkin tulemaan kaupungilta kotiin tyhjin taskuin, koska en halunnut pulittaa myymälän pyytämää hintaa.

Siispä lähdin ostoksille nettiin, ja siellä onnisti: hankin näppärästi ja nopeasti kaiken tarvitsemani osoitteesta nordicink.fi

Nyt printteri on laulanut ja postimerkit on liimattu kuoriin kiinni. Jään odottamaan kutsuihin vastausta, ja toivon, että kaikki ihanat ystäväni pääsevät paikalle!

Näytä alkuperäinen kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti