tiistai 15. lokakuuta 2013

Unelmakotoilua - rakkaudesta elämään

En koskaan uskonut perustavani blogia. Nykyään pääni on kuitenkin niin täynnä sisustus-, remontti- ja puutarhaideoita, että jollekin ne on jaettava. Olen 25-vuotias vaimo ja tuleva äiti, joka muutti juuri miehensä ja kissojensa kanssa vanhaan omakotitaloon. Lisää tietoa minusta löydät halutessasi Tietoa minusta -välilehdeltä bannerin alta.

Tässä tekstissä en ala vielä sen kummemmin kuvailemaan talon remonttia, koska tarvitsen siihen todennäköisesti asiantuntevaa tietoa mieheltäni. Sen sijaan kerron hieman sisustustyylistäni ja siitä, miltä kotimme tällä hetkellä näyttää.

Sisustuksessa luotan yleensä uuden ja vanhan yhdistelyyn. Meillä seinät maalattiin pääasiassa valkoisella, jotta saatiin avara ja moderni ilmapiiri koko taloon. Lattiat taas ovat pinnaltaan vanhan lankun näköisiä ja sopivat erinomaisesti puhtaiden valkoisten seinien yhteyteen. Talomme ikkunat olivat vanhat, mutta todella hienot ja toimivat, joten jätimme ne myös kontrastia antamaan.

Talossamme on paljon vanhoja esineitä, mutta niiden kanssa kontrastissa ovat esimerkiksi uudet peltilamput ja nykyaikaiset taulut. Paras löytö on mielestäni vanha vihreä talonpoikaislainen työpöytä, johon olen yhdistänyt Ikeasta löydetyn pöytään kiinnitettävänu työlampun ja tuunatun nojatuolin.

Se siitä sisustuksesta tällä kertaa. Tähän loppuun laitan vielä muutaman kuvan joistain kivoista jutuista kotoamme. Olisi kiva kuulla teidänkin sisustustyyleistänne ja erityisesti siitä, millaisia hyviä löytöjä olette tehneet vanhojen huonekalujen saralla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti